Carina Roemers

Trouwambtenaar

Carina is enthousiast, opgewekt en vol energie! In korte tijd groeide zij uit tot een van de meest gevraagde trouwambtenaren van ons land en de laatste 2 jaren zit ze eigenlijk continu volgeboekt. Als je voor Carina kiest, weet je zeker dat je een onvergetelijke ceremonie krijgt. Ze doet niet alsof ze jullie kent, maar ze kent jullie echt. Samen met jullie vrienden en familieleden is zij in staat om jullie te verrassen met eerlijke en betekenisvolle verhalen. Moeiteloos weet ze er voor te zorgen dat de ceremonie zowel ontroerend is als dat er hard wordt gelachen.
Los, ongedwongen, opgewekt en veel humor is wat je kunt verwachten.

Bas Driessen

Bruidsfotograaf

Het fotograferen van jullie verhaal, het vertellen van de emoties die erachter zitten, dat is zijn ware passie. Iedere bruiloft weer komt er een eindeloze energie in hem naar boven die ervoor zorgt dat de hele dag vastgelegd wordt zoals deze is; romantisch, stoer, sexy en liefdevol.

Bas maakt het verschil met zijn persoonlijkheid, zijn prettige aanwezigheid, zijn positieve energie, zijn humor… hem er niet bij hebben betekent dat je hem mist! Bas is slim, ziet alles en anticipeert direct. Zijn achtergrond als Art director maakt dat hij ieder plaatje bewerkt tot Award-materiaal!

Martine van der Linden

Weddingplanner

Met haar 30+ aan levenservaring is ze al meer dan 15 jaar actief in de horeca en al ruim een decennium in de weer met bruidsparen en locaties. De liefde maakt haar gelukkig, ook zakelijk, want trouwen is haar vak. Geen event is te groot voor deze kanjer die werkelijk alles onder controle houdt. Martine is sprankelend, positief en rete-enthousiast. In de aanloop naar jullie D-day gaat ze voor voorpret en de ultieme creatie. Martine dealt met het grote plan en weet echt alles van de puntjes op de i.